SOME WORDS ABOUT OUR COMPANY.

Tuesday, July 07, 2020

Belchim Crop Protection

Belchim werd in 1987 opgericht door Dirk Putteman. Het bedrijf groeide uit tot Belchim Benelux na een uitbreiding naar Nederland en werd vervolgens in 2001 omgedoopt tot Belchim Crop Protection. Belchim is er in geslaagd om voortdurend haar gamma gespecialiseerde gewasbeschermingsproducten verder uit te breiden en zich te vestigen in verschillende landen in en buiten Europa.

Duurzaam

Naast de goede werking van een gewasbeschermingsmiddel, is ook het toxicologisch en ecotoxicologisch profiel van een product zeer belangrijk. Door producten met een gunstig profiel te kiezen, die niet alleen vandaag, maar ook morgen nog aan de nodige eisen zullen voldoen, biedt Belchim Crop Protection oplossingen aan voor een duurzame gewasbescherming. Belchim kent ook zelf als firma een duurzame groei en wordt gewaardeerd als betrouwbare en competente partner, met een groot gevoel voor realiteit.

Creatief

Belchim creërt oplossingen, benut kansen en staat bekend om de zogenaamde “thinking out of the box” mentaliteit. Met een hoog niveau van technische ondersteuning, weet Belchim Crop Protection het verschil te maken. Met een gezonde marktkennis die de echte noden van de markt weet te determineren, is Belchim Crop Protection in staat de juiste oplossingen aan te reiken.

Innovatief

Innovatie maakt deel uit van het DNA van Belchim Crop Protection. Het succes van onze oplossingen spruit voort uit een mengeling van verschillende factoren, waaronder onderzoek en ontwikkeling waarbij intensief geluisterd en samengewerkt wordt met onze klanten. Dit helpt ons om onze strategische beslissingen te nemen in lijn met de behoefte van de markt.

Our development. Your growth.
Belchim Crop Protection

 

Designed by Pedro
Scroll to Top